Adidas eval

share cheap adidas

blog

Ottawa Senators slog ut Detroit Red Wings på övertid och vann med 5-4

Ottawa Senators besegrade Detroit Red Wings med 5-4 i öppningsmatchen av 2023 NHL Global Series i Sverige när Tim Stutzler gjorde det matchvinnande målet med två sekunder kvar av förlängningen.

Senators tog ledningen med 3-0 i början av matchen. Tkachuk gjorde två mål i var och en av de två första perioderna av matchen för att öppna dörren för Senators.

Red Wings kämpade sig dock tillbaka sent i den andra perioden. Lucas Raymond gjorde mål med åtta minuter kvar av matchen till 3-1, sedan gjorde David Perron och Alex DeBrincat varsitt mål till 4-3.

I den tredje perioden fick Senators ett 5-mot-3-överläge, men kunde inte utöka ledningen. Matchen gick till förlängning där båda lagen skapade en del chanser, men inget av lagen lyckades göra mål.

Med två sekunder kvar av förlängningen tog Stutzler, iförd Ottawa Senators tröja, emot en passning från en lagkamrat och satte pucken i ett tomt mål från utvisningsbåset och gav Senators segern.

Segern var Senators tredje för säsongen. De har vunnit sina två senaste matcher. Det var också Red Wings femte förlust för säsongen. De har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

Den här segern betyder mycket för Senators. Inte bara hjälpte den dem att få sin tredje seger för säsongen, den visade också deras förmåga att vinna i motgång. Och det var en väckarklocka för Red Wings i förhållande till nederlaget. De måste hitta sin form i de kommande matcherna, annars kommer de att möta ännu större svårigheter.

Matchen var den första i 2023 års NHL Global Series. Serien kommer att hållas i Stockholm och Helsingfors och kommer att innehålla fyra amerikanska NHL-lag och fyra europeiska NHL-lag. Om du har ett favoritlag, håll utkik på min webbplats så kommer jag att ge dig fler nyheter. Om du råkar vara i behov av en barn nhl Tröja, kolla in min webbplats också!