Adidas eval

share cheap adidas

blog

Malkin scorer to mål for å hjelpe Penguins å snu Blue Jackets

I går var det torsdag, og Malkin hjalp Penguins med å snu en 3-2-seier over Columbus Blue Jackets på PPG Paints Arena. Malkin scoret to ganger. Disse to lagene er av stor betydning for Penguins. De var opprinnelig langt bak hverandre, men de stolte på disse to målene for å vinne knepent.

Blue Jackets forsøkte å ta ledelsen i det første kvarteret, men dommeren fant ut at Voronkov blokkerte Christiansens skudd med staven, og målet ble avvist. Kampen kom til andre kvarter, etter 5 minutter og 20 sekunder, Oliver mottok ballen fra Severson, lot den sprette i luften og scoret, og ga Columbus Blue Jackets en 1-0 ledelse.

Etter 9 minutter og 50 sekunder av andre kvarter mottok Malkin en pasning fra Kris og utlignet. På 13 minutter og 11 sekunder, i en 3-mot-1 sprint, scoret West Green et poeng for Columbus Blue Jackets for å gjenvinne ledelsen. West Green hadde ikke klart å score på 12 kamper, og dette målet avsluttet det løpet. Heldigvis, etter 16 minutter og 11 sekunder, scoret Malkin nok et mål for Penguins, og stillingen ble utlignet igjen.Malkins ball passerte med vanskeligheter mellom bena på målvakten og traff nettet Billige NHL Drakter.

Snart kom kampen til tredje kvarter. På bare 35 sekunder mottok Penguins’ Drew en pasning fra Crosby og skjøt i venstre sirkel, og hjalp Penguins med å overgå Blue Jackets og lede 3-2. I de siste tre kampene har Crosby scoret 9 poeng, inkludert 2 mål og 7 assists.

Drew og Malkin ga mange bidrag i denne kampen, og Penguins seier var takket være deres hardt tilkjempede mål.