Adidas eval

share cheap adidas

blog

Lyons Shutout för Red Wings till 3-0-seger över Flyers

Målvakten Alex Lyon stod för en strålande insats med 30 räddningar och tog därmed sin andra shutout för säsongen och ledde Detroit Red Wings till en övertygande 3-0-seger mot Philadelphia Flyers i Little Caesars Arena patrick kane tröja.

Coachen Derek Lalonde berömde Lyons lugna och samlade närvaro, och noterade hans förmåga att kontrollera returer och bidra till defensiv stabilitet. Shutouten var Lyons tredje i NHL-karriären och visar hur viktig han är för Red Wings framgångar.

Offensivt hittade Red Wings rätt i den andra perioden och gjorde tre mål. Dylan Larkin öppnade målskyttet tidigt och förlängde sin poängsvit till 10 matcher. Moritz Seiders handledsskott och Andrew Copps mål i numerärt underläge säkrade segern och visade på Detroits förmåga att ta vara på målchanserna.

Trots Flyers dominans i skottstatistiken (72-47) hade man svårt att omvandla chanserna till mål. Coachen John Tortorella uttryckte frustration över lagets offensiva utveckling, trots att man dubblerade Red Wings i skottförsök.

Samuel Ersson, i mål för Flyers shockey tröjor sverige, gjorde 14 räddningar men kunde inte stå emot Detroits uppryckning i den andra perioden. Ersson erkände lagets behov av att övervinna utmaningar och betonade vikten av uthållighet.

Lyons shutout och Red Wings opportunistiska målskytte ledde till en fullständig 3-0-seger över Flyers. Segern understryker Detroits motståndskraft och förmåga att prestera mot utmanande motståndare i den mycket konkurrenskraftiga NHL.