Adidas eval

share cheap adidas

blog

Jake Allen lavede 35 redninger i sin debut

Denne kamp var Allens første optræden med New Jersey Devils siden 8. marts. Han besejrede Dallas Stars 6-2 i den sidste kamp efter byttet.

New Jersey-træner Travis sagde, at modstanderen var et meget godt hockeyhold, men New Jersey Devils præsterede godt, og Jakes mål var meget solidt.

Johnston brød igennem tre forsvarsspillere og skød et skud 15 sekunder inde i det første kvarter, og hjalp Dallas Stars med at tage en 1-0 føring. New Jersey følte, at der var noget galt, og de justerede hurtigt deres tilstand. Snart udlignede Haula på lidt over fem minutter.Han opsnappede en aflevering fra Dallas Stars meget smart, drev bolden alene i nettet, og pucken gled let i nettet. Efter 12 minutter førte Dallas igen 2-1. Tierney hjalp Devils med at udligne igen i det 17. minut billige NHL trøjer.

Utroligt nok, før 5 minutter og 12 sekunder af andet kvartal scorede Devils tre point i træk og førte 5-2. New Jersey Devils lukkede næsten sejren på dette tidspunkt. De scorede meget jævnt. Tre mål blev scoret af henholdsvis Mercer, Meier og Nosek.

Kampen kom til 14 minutter og 25 sekunder af tredje kvartal. Holtz rebounded i bunden af ​​højre face-off cirkel og fortsatte med at udvide scoren. På dette tidspunkt var New Jersey allerede 6-2 mod modstanderen. Dallas Stars kunne ikke overgå det alligevel. Selvom Dallas Stars altid var et godt hockeyhold, men New Jersey Devils er stærkere, og spillerne arbejder bedre sammen.

Dette er den 21. sejr for New Jersey-holdet. Sejren i dette spil var ikke kun afhængig af Mercers og andre spilleres fremragende mål, men Allens redning øgede også chancen for sejr i dette spil.