Adidas eval

share cheap adidas

blog

In de 21e speelronde van de Premier League versloeg Liverpool Bournemouth met 4-0

De 21e speelronde van de Premier League begon. Dit keer stonden de twee ploegen tegenover Liverpool, dat weg van huis was. Het moest echter gezegd worden dat het geen uitdaging was, want uiteindelijk versloeg Liverpool Bournemouth gemakkelijk met 4- 0. Behaal de overwinning. Na dit duel leidde Liverpool ook de Premier League met een voorsprong van 5 punten.

Het eerste doelpunt van deze wedstrijd was in de 49e minuut en je kunt zeggen dat deze doelpunten geconcentreerd zijn in de tweede helft. Het eerste doelpunt was toen Darwin Núñez, gekleed in Liverpool Voetbalshirt nr. 9, een pass kreeg van zijn teamgenoot in het strafschopgebied en rechtstreeks in het doel schoot, waardoor Liverpool gemakkelijk met 1-0 kon winnen. Het tweede doelpunt viel in de 71e minuut. Diogo Jota nam de leiding bij het sliden en scoren voordat het voetbal werd onderschept. Op deze manier kreeg Liverpool nog eens 2-0. Op dat moment was er zo’n scoreverschil, en het was nog steeds Liverpool die hiermee te maken kreeg. Bournemouth staat als sterk team nog steeds onder grote druk. Er is niet veel speeltijd meer, dus er kan worden gezegd dat het moeilijk zal zijn om terug te komen en te winnen. Liverpool, die het gevoel vond, stopte echter niet met het scoren van doelpunten. Het derde doelpunt viel ook in de 80e minuut. Diogo Jota scoorde opnieuw, maakte een brace compleet en de wedstrijd bereikte de 3-0. Zijn prestatie bij dit doelpunt was nog steeds geweldig: nadat hij de pass van zijn teamgenoot had ontvangen, vond hij een hoek te midden van de zware belegering en gleed opzij om het doelpunt te scoren. Het laatste doelpunt viel in de 93e minuut. Ook Darwin Núñez kreeg een dubbelschot. Hij scoorde vanuit een schuine hoek van dichtbij voor het doel. voetbal pakje Hoewel hij ook op de grond gleed, hielp dit doelpunt het team ook een absoluut voordeel te behalen winnen.

Bovendien hield Liverpool in dit duel de nul en boekte gemakkelijk de overwinning. Ze staan ​​stevig bovenaan in de Premier League-ranglijst en kijken uit naar hun volgende wedstrijd.